Een buitenkleed maakt jouw tuintje sfeervol!

originele tuinkleden

Ook al heb je een heel klein stadstuintje je wilt natuurlijk wel een sfeertje creëren. En dat doe je gemakkelijk door een hip buitenkleed. En buitentapijtjes zijn er ook in alle kleuren en smaken. Dus voor iedereen is er wel een stijl te vinden.

Originele buitenkleden

Vooral als je een klein tuintje of balkon hebt wil je er natuurlijk optimaal van genieten. En met een kleed voeg je snel wat allure toe aan je terras. En echt voor elke smaak is er ook wel iets te vinden. Ook in elke prijsklasse. En weet je wat leuk is? Het hoeft helemaal niet duur te zijn. Dus leg er eens twee neer of varieer met meerdere kleden.

Tuinkleden van plastic

Maak je niet druk over een plensbuitje meer of minder. Met een kleed van plastic voor buiten kun je wel even vooruit. En omdat de kleden van plastic zijn kun je ze ook in weer en wind buiten laten liggen. Wel zo handig. En deze kleden maak je ook super makkelijk schoon met een sopje.

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan op onze pagina buitenkleed en maak jouw keuze. Wil je eerst wat meer inspiratie opdoen? Dan is het misschien leuk om eens een kijkje te nemen op de Pinterest pagina van hipstadstuintje.nl.

Reversibel kleden

Omkeerbaar buitentapijt voor de kleine tuin of balkom. En is het winter? Dan kun je ‘m ook prima binnen neerleggen. Ideaal dus als je wat kleiner behuisd bent. En door het buitentapijtje om te draaien creëer je snel een ander sfeertje. Makkelijker gaat het niet worden.

Buitentapijtjes in grafisch motief

De tuin is een verlengstuk van je huis. En zo heb je dus ook hippe tuinkleden met een grafisch motief. Zo maak je er eenvoudig één geheel van. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de kleden ook binnen neer te leggen. Ideaal in kinderkamers of in de badkamer. Ze kunnen namelijk wel tegen een stootje.

Tuinkleden met een origineel motief

luxe loungen

Wil je je echt eens lekker uitleven? Ga dan voor een trendy en origineel motief. Bijvoorbeeld met een leuk bloemen motief. Maar er zijn zelfs Perzische tapijten voor buiten. Binnen no-time geef jij jouw terras een oosters sfeertje. Of ieder ander gewenst sfeertje natuurlijk. Het gaat erom dat jij lekker gaat genieten van zwoele zomeravonden in jouw stadstuin.

Bekijk snel in de shop of jouw tuinkleed erbij zit. Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de Pinterest pagina van hipstadstuintje.nl.

Waar koop ik een buitenkleed!

Hipstadstuintje.nl verzameld de leukste exemplaren. Je koopt direct bij de leverancier. Als je op shop ‘m klikt kom je direct bij de leverancier.

Wat kosten buitenkleden voor in de tuin?

De prijzen verschillen. Maar op hipstandstuintje.nl vind je ze al vanaf €22.

Kan een buitenkleed ook binnen gebruikt worden?

Ja, dat kant. Net wat jij wel. De kleden zijn ideaal voor badkamers en kinderkamers. Je maakt ze heel makkelijk schoon en ze kunnen tegen een stootje.

Hoe maak ik het tuinkleed schoon?

Alles wat je nodig hebt is water en wat groene zeep.